MKDNews.com

Пратеници на Опозицијата со маици „Слобода за Кежо“ (фото)

јули 29
14:21 2013

Пратениците од редовите на опозицијата, денеска во парламентот се појавија во маици на кои има натпис „Слобода за Кежо“, кои им ги доставија новинарите во саботата преку собраниската портирница.

Пратениците, вака облечени, учествуваа на денешната јавна расправа која се одржува во Собранието во врска со Предлог законот за аудио и аудио-визуелни медиумски услуги.
maici-opozicija8

maici-opozicija

pratenici-kezo1-564x272

ФОТО: Петр Стојановски utrinski.com.mk

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.