MKDNews.com

Повторно неделен весник „Фокус“!

јули 08
20:40 2013

На фејсбук страницата на весникот Фокус осамна фотографија на која пишува „ Повторно Фокус„ Според информациите одлучено било весникот повторно да почне да излегува.

Последниот број на Фокус излезе ден по смртта на сопственикот Никола Младенов кој загина во сообраќајна несреќа. Тогаш на сите новинари им беше кажано дека им се прекинуваат договорите и се запира со излегување на весникот се додека наследниците не одлучат што понатаму.

Според неофицијални информации најголем дел од уредничкиот и новинарски тим ќе останат истите луѓе кои и претходно работеа во Фокус.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment