MKDNews.com

Погледнете како овој војник се врати од мисија и го изненади семејството (видео)

јули 19
18:18 2013

Откако поминал 6 месеци во Авганистан овон војник решил да го изненади своето семејство.Секогаш средбите на војниците кои се враќаат од мисија со нивните семејства се трогателни, но ова дефинитивно ги надминува сите граници, погледнете.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment