MKDNews.com

Поглед одвнатре во галиите од „Скопје 2014“ (видео)

јули 20
19:10 2013

Проектот „Скопје 2014“ предвидува изградба на шест галии закотвени на реката Вардар во Скопје.

Како се одвиваат градежните активности, и поглед одвнатре на галиите на „Фаланга“ која ќе стопанисува со нив наредните 10 години,.

Галијата која ќе биде француски ресторан, сместена спроти Стариот театар е веќе издигната, внатре сеуште се работи. Додека за втората галија, кај „Холидеј ин“, предвидена за бар за закуски на вода деловите се пристигнати и се склопуваат интензивно.

Погледнете во видеото на ТВ НОВА

Багер потона во Вардар кај мостот на уметноста (фото)

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment