MKDNews.com

Паркинг сензор за русокоси (видео)

јули 04
18:11 2013

На видео кое се појави на YouTube пртставени се најновите паркинг сензори.Во описот на Видео се вели дека сензорот е дизајниран да им помогне на   почетниците и  русокосите при  возење.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment