MKDNews.com

Најефтин одмор за Скопјани (фото)

јули 31
01:42 2013

Весникот “Вечер” објави фотографија која покажува како вчера, Матка беше преполна со граѓани кои се освежуваат во реката Треска. Очигледно екстремно високите температури ,и високите цени во Охрид овие граѓани ги принудиле да не губат време да излезат од автомобил па да се бањаат, туку директно со кола влегле во реката, е тоа го нема ни во Лептокарија.

Фото Вечер

Фото Вечер

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.