MKDNews.com

Каролина во Хераклеја после 7 години (видео)

јули 29
18:45 2013

Во исклучителниот простор на античкиот локалитет Хераклеја се одржа концерт за паметење. Голем акустичен концерт на Каролина Гочева во кој битолската публика покажа исклучително уживање и забава, но и многу љубов кон својата сограѓанка.

3karolinaПосле цели 7 години Каролина Гочева одржа коцерт во античкиот локалитет Хераклеја. Пејачката пред сограѓаните го презентираше своето дискографско минато и за прв пат се претстави со својот бенд во акустична варијанта, како и на нејзиниот последен концерт во Скопје.Во Битола секогаш е вистинско задоволство да се настапува пред мојата публика-истакна Каролина.

Воодушевена публика од околу 3000 посетители, громогласни аплаузи, една поинаква димензија и неколку пати враќање на бис.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.