MKDNews.com

Изгубени две момчиња во охридското езеро

јули 31
23:53 2013

Речиси два часа се пребарува езерото се и се трага по двете изгубени момчиња што пловеле со гумен чамец

Како што пренесува Република, момчињата се од Скопје и се на возраст од околу 20 години. Езерската патрола го пребарува езерото, со три брода, два од нашата страна и еден од албанската страна на езерото.

Иако езерото е мирно без бранови, како што дознава „Република“, езерската патрола сеуште ги бара. Пуштени во потрага се два наши брода и еден од албанската страна на езерото. Тие биле сместени во кампот Елешец, а нивниот чамец не е моторен, туку го управувале само со весла.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment