MKDNews.com

Исчезнала пред 52 години-ја пронашле жива во Канада

јули 21
12:47 2013

Лиси Џонсон (77) последен пат е видена во предградите на Ванкувер во септември 1961 година.Полицијата за нејзиното исчезнување го сомничела сопругот кој го пријавил исчезнувањето по четири години.

Полицијата ја пребарала градината на семејството,но не нашла никакви траги и случајот на Луси Џонсон е одложен,а сопругот Марвин умрел кон крајот на деведесеттите години од минатиот век.

Ќерката на Луси одлучила да објави оглас во знак на сеќавање на нејзината мајка.Набргу,сојузната полиција на Канада примила повик од другата ќерка која кажала дека нејзината мајка живее живее 2000 километри на север на подрачјето на Јукон со ново семејство.

На полицијата за сега не и е познато што се случувало со Лиса Џонсон во текот на 52 години,но велат дека таа ќе има многу работи да им раскаже на живите членови на семејството.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment