MKDNews.com

И ова се „наплаќат“ во Охрид (фото)

јули 23
17:46 2013

Шали за Охрид и охриѓаните се речиси вообичаена пракса кога ќе дојде летниот период. Некои од тие шали се претерани, но некои, да признаеме се сосема оправдани. Сепак ова не е шала, и се работи за вистински натпис.

Годинава Охрид брои најмала посетеност од туисти, а охриѓани немаат превземено ништо посебно, згора не сето тоа имаат дури и нови ценовници. Доколку одите во Охрид и сакате да изиграте некоја партија карти додека сте на плажа, погледнете што ве очекува.

ohrid5

ohridon.com

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment