MKDNews.com

Градоначалникот на Дебарца го посети од невреме погодениот Оровник

јули 09
15:31 2013

Селото Оровник денес  беше погоденo од   невреме со крупен град кој им нанесе штети на  насадите.Погодените подрачја веднаш ги посети градоначалникот на Дебарца Игор Трајкоски.

Токму поради тоа градоначалникот на Дебрца излезе да направи увид на самото место при што укажа дека уште од утре ќе може жителите на погодените села да достават барање за надохнада на штетата направена од обилните дождови на град до посебна Комисија во Општина Дебрца која е формирана за таа цел.

igororovnik

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment