MKDNews.com

Господовата сила кај Св. Наум (фото)

јули 30
20:27 2013

На порталот ohrigani.mk е објавена фоторафија за која авторот тврди дека е божјо чудо.

Фотографирана  е од во 2007 год. кај изворите на св. Наум . Сликата е случајно  создадена додека авторот го местел дигиталниот апарат,и претпоставува дека е Св.Наум како светец појавен во долнит ќош …

Дали верувате во божја сила тоа останува до вас, но јас веќе 6 години наоѓам  спас и сила во оваа слика вели авторот.

Sv-Naum.o

Извор: ohrigani.mk

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment