MKDNews.com

Пингвиниада – Gif

јули 03
09:09 2013

Пингвините се од овие кул животни, кои се секогаш слатки.
Со своите мали смокинзи и бескорисни крилја практично се омилен предмет за обожавање и без да прават ништо.
Сепак ние ја најдовме оваа колекција со GIF  и сме подготвени да ве убедиме дека пингвините може да се и многу, многу јаки!
Нека  започне Пингвиниадата:7

1

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.