MKDNews.com

Видео: Погледнете како мајмун купува пијалок!

јуни 16
20:15 2013

ジュースを買うフサオマキザルЕво уште еден доказ дека човекот потекнува од мајмун !

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment