MKDNews.com

Ужасна снимка од гром кој удира во мајка и ќерка (видео)

јуни 18
20:10 2013

Еден возач преку камерата поставена во својот автомобил снимил видео кое ужаснува и покрај не толку добриот квалитет. Имено, на снимката може да се погледне моментот кога гром удира во мајка и ќерка кои стоеле до патот во моментот на невремето во Омск, Русија.

Од ударот 27-годишната мајка и 6-годишната ќерка се здобиле со изгореници од прв, односно втор степен.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.