MKDNews.com

Три работи по кои се препознава дали вашиот партнер имал секс

јуни 25
09:07 2013

Научниците откриваат дека нашето тело дава сигнали и кажува дали неодамна сме имале секс. Според нив најлесно можете да препознаете дали вашиот партнер имал секс во следните три случаи.
1 ТРЕПЕРЕЊЕ

Доколку вашиот партнер трепери по бурната помината вечер тогаш според нив тој сигурно имал секс. Тие тврдат дека по секс телото трепери и му е потребно време да се нормализира а тоа трае дури 24 часа.

2 СЈАЈ НА ЛИЦЕТО

Тоа важи само за жените. За време на секс женското тело го преплавува бран од естроген со што се појавува сјај во очите и блескава кожа, усните набабруваат и поцрвенуваат. Па ако вашата девојка се изгуби за кратко и се врати со овие симптоми подобро размислете каде била.

3. МАЛИОТ ПРСТ НА ЛЕВОТО СТАПАЛО

Според научниците малото прсте на левата нога секогаш поцрвенува по до доживеан оргазам.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.