MKDNews.com

Што му се случува кога охриѓанец погрешно ќе се паркира во Скопје? (фото)

јуни 13
22:37 2013

oh-2-640x480_0
Кога ќе се паркирате пред контејнер, тогаш на оние кои сакаат да фрлат ѓубре, не им останува ништо друго, освен да ви го остават врз автомобилот.
Порталот „За Се“ објави фотографии накои се гледа автомобил со Охридски таблички кој се користи како контејнер ,па кога автомобил со Скопски таблички ќе го стори истото во Охрид што ќе се случи?

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment