MKDNews.com

Се „покака“ на стреде улица (видео)

јуни 16
21:43 2013

Zena-se-pokakila-nasred-stanice1-345x230Иако овој чин е крајниот не цивилизиран , која во никој случај не го одобруваме но, секој барем еднаш во својот живот имал физиолошка потреба  и бил во искушение поради физички потреба.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment