MKDNews.com

Реклама за iPhone 5 (Видео)

јуни 05
19:32 2013

maxresdefault

Apple креираше еден нов бран реклами насочени кон промовирање на различните можности на iPhone 5.

Една од тие реклами беше посветена на камерата.Во оригиналната реклама на Apple, луѓето сликаа згради, езера, интересни моменти од својот живот и слично. На крајот на реклама, нараторот изјави „Секој ден, повеќе слики се прават со iPhone отколку со било кој друг фото-апарат“.

Денес ви презентираме пародија на овој оглас, каде што луѓето се сликаат со своето куче во ВЦ, сликаат бемки на своето тело, па дури и својата храна. Иако е смешно, на еден начин е и трагично – признајте колку од вашите Facebook пријатели имаат вакви фотографии!

Tags

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.