MKDNews.com

Реклама на „Адидас“ во Прилеп (видео)

јуни 20
16:35 2013

Tомас „Шорти” Таупорн е воодушевен од неговата посета на Македонија и раскажува за своите искуства со качувањето по прилепските болдери (големи карпи, високи -4-5 метри на кои може да се качува без никаква заштита, но со душеци на тревата).

И сето тоа се разбира се одвива на локалитетот Камена баба и со опремата на „адидас“. Ваквите патувања компанијата Адидас успешно ги користи за промоција на својата опрема. Наскоро дел од ова ќе биде објавено на овој Јутјуб канал.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment