MKDNews.com

Порно апликација за Google Glass

јуни 04
20:57 2013

Oд понеделникот јавноста можеше да ја види првата апликација за гледање на порно филмови на Google Glass, наречена „Tits and Glass“. Компанијата позади оваа апликација, MiKandi, сака да пренесе автентично искуство на сексуални активности…

Google Glass Porn App
Едноставно, тоа е фенси реченица за „снимање на сексуални активности со Google Glass“ и наплаќање за овие филмови. Апликацијата можете да ја симнете уште веднаш, а доколку не поседувате Google Glass (што и веројатно е случајот), тогаш можете да ја посетите нивната  веб-страна и да ги погледнете видеата.

„За разлика од останатите уреди за снимање, користењето на Glass е лесно и едноставно“ – вели Jennifer McEwen, ко-основач на MiKandi – „Заради тоа, можете да заборавите на технологијата и едноставно да уживате во моментот. Резултатот е едно автентично искуство директно од очите на актерите.“

Tags

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.