MKDNews.com

Оваа куќа има две лица ?(фото)

јуни 26
04:57 2013

Оваа е Фотографирано во Поградец, Албанија на сликава се гледа една куќа има две лица. Не се работи за фотошоп но најверојатно за куќа на двајца сопственици од кои едниот ја реновирал а другиот не. Фотографијата ја направил фотографот Стојан Стојаноски  при посета на Поградец, Албанија.

pogradec-kuka

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment