MKDNews.com

Ликот на Исус на задникот на боксер!

јуни 15
20:37 2013

zadnik-isus

Ликот на Исус секогаш бил виден од различни луѓе на различни места. Најчесто тоа беше дело на луѓето, кои беа желни за вниманието на медиумите и популарноста, но за овај боксер сопственици тврдат дека сликата е автентична и дека е фигурата на Исус,  која се појави на задникот на нивното милениче.
Фотографијата беше објавена на Reddit и веднаш почна   масовно да се проширува социјалните мрежи, и тоа со еднаква страст и за верниците и за атеистите. Се уште се очекува  околу ова да добие мислење од Ватикан, а за тоа време нема друг избор освен да се надевам дека тоа не е  фотомонтажа, но ова е неверојатено  Божјата чудо досега.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.