MKDNews.com

Качување по ѕидови, Уметник создаде куќа со илузии во источен Лондон (видео)

јуни 26
17:29 2013

На прв поглед изгледа дека луѓето се дружат на на прозорците до фасадата на оваа куќа во источен Лондон,но не е се како што изгледа на прв поглед

Оваа необична сцена е навистина илузија создадена од страна аргентинскиот уметник Леандро Ерлич кој со помош на огледало и модел на предниот дел на куќа е поставен хоризонтално на земја.
Оваа уметничка илузија е поставена во источен Лондон, и може да се посети од било за време на летниов период поточно од 26 јуни до 4 август.

Dalston-House-10_2599451k

Dalston-House-2_2599444k

Dalston-House-1_2599439k

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.