MKDNews.com

Фејсбук воведе фото во коментарите

јуни 29
22:28 2013

photo-commentФејсбук е во процес да воведе една нова опција, која на корисниците на оваа друштвена мрежа многу ќе им се допадне. Ќе постои можност да се коментира со фотографија наместо со зборови.

Наскоро таа опција ќе се појави кај сите кои пристапуваат на страницата преку компјутери и смартфони.

Додавање на таа опција вклучува нова икона за камера на десната страна на местото за текст во кој сте пишувале коментари. Со кликање на неа ви се дава можност за поставување фотографии.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment