MKDNews.com

Брутално сечење на глави од страна на сириските бинтовници (видео)

јуни 28
18:16 2013

Уште едно видео кое покажува акт на брутално насилство, наводно од страна на сириските бунтовници се појави на интернет. Нептврденото видео покажува обезглавувањето на три лица кои наводно би требало да се владините приврзаници. Насловот на вознемирувачката снимки сугерира  дека православен христијански епископ е меѓу жртвите, иако други извештаи тврдат дека тој му бил застрелан во напад на еден манастир.

Ова брутално насилство се појави пред извесно време на интернет во што се чини како готвачки нож како сече глави на трујца наводно приврзаници на сириската влада. Ова видео одаѓа отако САД одлучи да ги подржи сириските бинтовници.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.