MKDNews.com

Алпинистичка магија на Матка (видео)

јуни 29
17:23 2013

Алпинистите Игор и Весна Талевски ја тестираат новата камера со качување на карпите во кањонот Матка крај Скопје.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment