MKDNews.com

Што го удри авионот (фотографија што го обиколи светот)

јуни 13
07:15 2013

udren.mkdnews.comНа предниот дел на еден авион се појавила необјаснива вдлабнатина поради што пилотот не можел да го управува леталото.Но тоа што вознемирува е фактот дека нема одговор како настанала длабката во предниот дел на трупот.

Отфрлени се теориите дека тоа би можелао да го направат јато на птици,бидејќи посадата не видела ништо,а немало ниту траги од крв.

Некои велат дека авионот се судрил со безпилотно летало,но и за оваа теорија нема докази,па затоа некои велат дека станува збор за неиндифукуван летачки објект (НЛО).

– Било што да удрило,факт е дека оставио свој траг,рекол Ник Поуп понарнешен ловец на НЛО објекти.

Се појавиле и други претпопставки,но властите во Кина не сакаат да откриваат детали до кои ошле врз основа на сопствена истрага.

udren.mkdnews.com

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.