MKDNews.com

3D Цртежи кои ке ве остават без здив (видео)

јуни 30
17:51 2013

umetnostГледаjkи  во делата на холандскиот уметник Рамона Бруин треба да се запрашате дали е ова реалност или уметност? Неговите цртежи изгледаат неверојатно “живо”, а тие понатаму добиваат поголем  впечатокот ако уметноста на хартија се гледа во одреден агол…

Ербришинг е одлична техника за да се создаде екстремно реални цртежи -Рамона Бруин вели дека со  оваа техника се занимава со повеќе од десет години.

Инаку во сликарството “airbrush” техника е всушност начин на цртање со посебен воздух со пиштол без допирање на површината што се рефлектира.escape_20120908_1153405829

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment