MKDNews.com

Видео: Што се случува кога ке се постават 500 ластичина на лубеница

јули 22
06:25 2012

500-lasticiОргинална Кореанска идеја! За овој експеримент потребни ви се неколку стотици ластичина и една лубеница. Внимавајте, после 500 употребени ластичина … Погледнете..

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment