MKDNews.com

Шокантно:Му го украле пенисот!!!

јули 25
21:03 2012

peinlin

Ова е најапсурдната кражба во историјата, крадци упаднале во куќата и го украле пенисот на жртвата. Тоа му се случило на 41-годишниот Феј Лин од Кина.

Крадците му го зеле машкото достоинство на жртвата, најверојатно за да му се одмазадат за нивните прелажани девојки.
Една ноќ додека тој спиел, во неговиот дом упаднале напаѓачите и му го украле највредното нешто – Пенисот.
Фан Ли раскажал како разбојниците влегле во собата каде што спиел и му ставиле најлонска вреќа на главата. Потоа му ги симнале пантолоните и од недостаток на воздух поради најлонот, кој го угушувал и од шокот тој понатака ништо не се сеќава.


Кога се освестил ги видел како напаѓачите бегаат. Тогаш почуствувал нешто меѓу препоните и кога погледнал видел дека му недостасува пенисот.
Таква апсурдна кражба не се случила никогаш во светот.
Претпоставките на истражните органи се дека најверојатно напаѓачите на мажот се сопружници и дечковци на жените со кој Феј Лин имал врска.
Исто така за локалните жители тој бил познат како плејбој во целата област.

Tags

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.