MKDNews.com

Поштенски марки од Олимпијада во 1948 год

јули 25
17:36 2012

1

Британската библиотека во Лондон покажува изложба на поштенски марки, слики и разгледници од претходната Олимпијада во Лондон. Извор: Getty Images

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment