MKDNews.com

Почуствувани Два Земојтреси во Југозападна македонија

јули 22
19:46 2012

zemjotres-122

Во попладневните часови во Југозападна Македонија беа почуствувани два земојтреси. Епицернтарот на едниот бил на 15 километри западно од Охрид на територијата на Албанија, а вториот со јачина од 3.8 степени исто на Албанска територија околу 30 километри оддалеченост од Охрид.

Епицентарот на Земјотресите беа во Албанија близу македонската граница

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.