MKDNews.com

Ознака "Македонско"

Македонско оро пред НБА натпреварот Детроит – Орландо

  Македонско оро пред НБА натпреварот Детроит – Орландо

Македонски ора и македонска музика како загревање за НБА натпреварот Детроит Пистонс и Орландо Меџик. Македонската културно-уметничка група Танец, што

0 коментари Прочитај повеќе ...

Трамп сек­су­ал­но на­паднал но­ви­нар­ка со ма­ке­дон­ско по­тек­ло!?

  Трамп сек­су­ал­но на­паднал но­ви­нар­ка со ма­ке­дон­ско по­тек­ло!?

Kад­ска­та но­ви­нар­ка со ма­ке­дон­ско по­тек­ло На­та­ша Стој­ноф об­ја­ви де­ка во 2005 го­дина, до­де­ка ра­бо­те­ла во ма­га­зи­нот „Пипл“, се­гаш­ни­от ре­пуб­ли­кан­ски кан­ди­дат

0 коментари Прочитај повеќе ...

Отворен комплексот Македонско село (Фото)

  Отворен комплексот Македонско село (Фото)

Новата туристичка атракција „Македонско село“ лоцирана во село Нерези денеска и официјално е отворена за посетителите. „Македонско село“ е комплекс

0 коментари Прочитај повеќе ...

Лабуништаните интелектуалци го реоткриваат своето Македонско потекло

  Лабуништаните интелектуалци го реоткриваат своето Македонско потекло

Иако во Лабуништа никогаш немало Албанци, за време на последниот попис од 2002 година 72% се декларирале како такви а

0 коментари Прочитај повеќе ...

ВО ЖИВО ОД ГРАНИЦА: Следете ја состојбата во живо од Македонско – Грчката граница кај котата 59 (Видео)

  ВО ЖИВО ОД ГРАНИЦА: Следете ја состојбата во живо од Македонско – Грчката граница кај котата 59 (Видео)

Денес ескалира состојбата на к59. Толпа разлутени мигранти насилно урнаа дел од оградата, маваа камења и разни железни предмети кон

0 коментари Прочитај повеќе ...

Следете не

  • Следете не на google +
  • Посетете го нашиот YouTube канал

Барај Вести

Време