MKDNews.com

Здравје

Кремите за сончање го забавуваат старењето

Летниот одмор на плажа денес не може ни да се замисли без кремите за сончање, кои не само што штитат од опасните сончеви зараци кои предизвикуиваат рак на кожа и

0 коментари Прочитај повеќе ...

По мозочен удар прозборел и проодел имитирајќи ја едногодишната ќерка

Марк Елис, 24-годишен Англичанец повторно проодел и прозборел имитирајќи ги звуците и движењата на неговата ќерка Лола-Роуз родена две седмици откако тој доживеал тежок мозочен удар по што останал целосно

0 коментари Прочитај повеќе ...