MKDNews.com

Љубов и Секс

Запознајте го парот кој има оргазам 18 часа

    Запознајте го парот кој има оргазам 18 часа

Брачниот пар Мелани и Скот Меклур од Америка, имаат навистина несекојдневен сексуален живот. Тие велат дека додека другите се трудат да постигнат барем малку задоволство, тие двајца знаат какво е

Comments Прочитај повеќе ...

Девојките со мали гради повеќе уживаат во сексот

    Девојките со мали гради повеќе уживаат во сексот

Жените кои имаат мали гради повеќе ги привлекуваат мажите кои се финансиски стабилни. Истражувањата покажале дека жените со големи гради привлекуваат мажи кои прилично не се способни во бизнис светот

Comments Прочитај повеќе ...

Програмер висок 106 сантиметри стана порно ѕвезда

    Програмер висок 106 сантиметри стана порно ѕвезда

Овој 24-годишен програмер по професија, висок е само 106 сантиметри, а по една пијанка случајно се нашол во порно-индустријата. Кохеј Ниши има 24 години е е една од јапопуларните порно

Comments Прочитај повеќе ...

Kaко да ги препознаете сексуално активните жени?

    Kaко да ги препознаете сексуално активните жени?

Научници од Канада ја пронашле врската помеѓу сексот и хипокампусот, област во мозокот која ги контролира емоциите, памтењето и нервниот систем. Во истражувањето учествувле 78 жени под 30 години, на

Comments Прочитај повеќе ...

Зошто се вљубуваме во личности кои не нè посакуваат?

Зошто не успеваме да ги преболиме луѓето кои нè изневериле, кои нè повредиле или одбиле? Без разлика на тоа колку години имате, врзувањето за незаинтересирани и емоционално недостапни луѓе е

Comments Прочитај повеќе ...

Што бараат современите жени од мажите

    Што бараат современите жени од мажите

Современиот маж треба да има вештини и знења кои само до пред 30 години не требал да ги поседува. Современите жени сѐ почесто излегуваат сами, имаат повисоки примања, сѐ поретко

Comments Прочитај повеќе ...