MKDNews.com

Бизарно

Гатачка од Велес истерувала црни магии и собрала пари и злато

Гатачка што гледа на икони измамила велешанка и успеала да ја оштети за 500 евра. Како што информираат од полицијата, бајачката се понудила да ги отстрани црните магии од домот

0 коментари Прочитај повеќе ...

Глупак на годината: Ограбувач на местото на злочинот оставил негов извод

26-годишниот Захари Тентони, кој во двор на едно училиште во Бостон од зад грб нападнал жена и ѝ ја грабнал чантата, бил лесно уапсен, бидејќи додека бегал му паднале двете

0 коментари Прочитај повеќе ...

Човек куче: Погледнете ја морбидната трансформација (Вознемирувачки Фотографии)

Фото галерија беше создадена во 2004 година, а на сликите може да се види протокот на пластична хирургија и трансплантација

0 коментари Прочитај повеќе ...

Се „покака“ на стреде улица (видео)

Иако овој чин е крајниот не цивилизиран , која во никој случај не го одобруваме но, секој барем еднаш во

0 коментари Прочитај повеќе ...

Петиција за спас на кучината: Не јадете кучиња! (фото/видео)

Праксата вообичаена за Кина и Јужна Кореја, од каде потекнуваат овие фотографии се резултат од верувањето дека месото е повкусно

0 коментари Прочитај повеќе ...