MKDNews.com

Бизарно

Побарала развод по само три минути во брак

    Побарала развод по само три минути во брак

Брачна двојка покренала постапка за развод на брак по само три минути откако го кажале судбоносното ,,Да” . Причината за разводот е оправдана. Веднаш откако невестата се согласила и бракот

0 коментари Прочитај повеќе ...

Пијани баба и дедо едногодишниот внук го ставиле во печка на дрва и го испекле

    Пијани баба и дедо едногодишниот внук го ставиле во печка на дрва и го испекле

Единесетмесечно бебе било запалено во рерна во која го ставиле пијани баба и дедо во Русија додека мајката била отсустна. Викторија Сагалаков (20) синот Максим го оставила кај своите родители

0 коментари Прочитај повеќе ...

Пајак крена погребна кола додека луѓето го изнесуваа ковчегот од црква

    Пајак крена погребна кола додека луѓето го изнесуваа ковчегот од црква

На Твитер се појави фотографија која во исто време е шокантна и смешна – пајакот крева погребен автомобил во момнентот

0 коментари Прочитај повеќе ...

Вегани ,,печеле” куче на скара

    Вегани ,,печеле” куче на скара

Со цел да ги натераат луѓето да не јадат месо , активистите на организацијата ПЕТА на улица во центарот на Сиднеј

0 коментари Прочитај повеќе ...

Го продал бубрегот за да си купи Ајфон 4

    Го продал бубрегот за да си купи Ајфон 4

Кинезот Ксиао Ванг имал само 17 години кога одлучил да го продаде бубрегот со цел да си купи Ајфон 4,

0 коментари Прочитај повеќе ...

Перница во облик на задник

    Перница во облик на задник

Во низата бизарни работи кои секојдневно се појавуваат на пазарот е и перницата во облик на задник која стана вистинска

0 коментари Прочитај повеќе ...