MKDNews.com

Видео

Талибанците објавија пропагандно видео на Хагани мрежа наводно е самоубиствен напад на Салерно

Талибанците објави видео-снимка произведена од страна на Хагани мрежа, поврзана со Ал Каеда подгрупа, видеото наводно е од 1 јуни и показува самоубиство напад врз Следен оперативна база Салерно во провинција Кост, Авганистан.

0 коментари Прочитај повеќе ...

Талибанците објавија пропагандно видео на Хагани мрежа наводно е самоубиствен напад на Салерно

Талибанците објави видео-снимка произведена од страна на Хагани мрежа, поврзана со Ал Каеда подгрупа, видеото наводно е од 1 јуни и показува самоубиство напад врз Следен оперативна база Салерно во провинција Кост, Авганистан.

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Полицаец удира во возач кој вози во погрешна насока

Видео-снимка покажа во државата Мејн полицаец, го жртвување својоето патролното возило да се запре возач кој вози на погрешната страна на автопатот. Полицаецот донесува брза одлука да го спречи возачот кој вози во погресна насока и точно на време удира во него и го застанува, никој не беше повреден во несреката.

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Полицаец удира во возач кој вози во погрешна насока

Видео-снимка покажа во државата Мејн полицаец, го жртвување својоето патролното возило да се запре возач кој вози на погрешната страна на автопатот. Полицаецот донесува брза одлука да го спречи возачот кој вози во погресна насока и точно на време удира во него и го застанува, никој не беше повреден во несреката.

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Што се случува кога ке се постават 500 ластичина на лубеница

Оргинална Кореанска идеја! За овој експеримент потребни ви се неколку стотици ластичина и една лубеница. Внимавајте, после 500 употребени ластичина … Погледнете..

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео :Како руски воен камион собира 97 војници?

На видеото кое неодамна беше поставено на youtube се гледа како војници излегуваат од камион без престан, како да им нема крај… Бидеќи не се гледа целиот камион луѓето кои коментираат велат дека не станува збор за монтажа Авторот избројал 97 војници, “Рускиот воен камион – камаз може без проблем да собере 100 војници но далие така ? Погледнете го видеото

0 коментари Прочитај повеќе ...