MKDNews.com

Видео

Видео: Најсреќен зајак во светот

Секој од нас знае колку бањите имаат тенденција да бидат релаксирачки, но оваа сцена не сме ја виделе порано. Зајакот Cloodyja вода  толку го опушти што заспа  со насмевка. Погледнете:

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео:Талент или лудak? Скија на вода, а глисетот оди сам!

  Дечково има повеке среќа од памет

0 коментари Прочитај повеќе ...

Се кршат прозорци, се кинат завеси пред очите на полицијата во општина Центар (видео)

Седницата во Општина Центар е прекината на одредено време. Се очекува да продолжи. Во меѓувреме „верниците“ продолжија да ја демолираат бараката на Општината, пренесува А1он.

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео:Чудо од дете:прочитала 875 книги

– Сакам да читам. Секој ден читам книга,  само понекогаш правам пауза – вели малата Софија која прочитала 875 книги во една учебна година. – Ние треба да нарачате повеќе книги – вели е библиотекарот со насмевка. Таткото на девојката рече дека таа е често пати е поспана, бидејќи доцна во ноќта чита, наместо да оди на спиење и им се извини на своите наставници за тоа.   Погледнете го видеото:

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Андерсон Купер специјална емисија „Во сеќавање на жртвите во Аурора“

Приказни за херојство, за живот и роденденската прослава што се претвораше во трагичени појави ,како семејствата и пријателите зборуват за најблиските убиени во масовно пукање во петокот во киното во Аурора .Речиси сите 12 жртви биле млади – вклучувајќи 6-годишно девојче кое само што научило да плива – со толку многу живот пред нив. Погледнете жално но вреди да се погледне

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Андерсон Купер специјална емисија „Во сеќавање на жртвите во Аурора“

Приказни за херојство, за живот и роденденската прослава што се претвораше во трагичени појави ,како семејствата и пријателите зборуват за најблиските убиени во масовно пукање во петокот во киното во Аурора .Речиси сите 12 жртви биле млади – вклучувајќи 6-годишно девојче кое само што научило да плива – со толку многу живот пред нив. Погледнете жално но вреди да се погледне

0 коментари Прочитај повеќе ...