MKDNews.com

Видео

Видео:Чудо од дете:прочитала 875 книги

– Сакам да читам. Секој ден читам книга,  само понекогаш правам пауза – вели малата Софија која прочитала 875 книги во една учебна година. – Ние треба да нарачате повеќе книги – вели е библиотекарот со насмевка. Таткото на девојката рече дека таа е често пати е поспана, бидејќи доцна во ноќта чита, наместо да оди на спиење и им се извини на своите наставници за тоа.   Погледнете го видеото:

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Андерсон Купер специјална емисија „Во сеќавање на жртвите во Аурора“

Приказни за херојство, за живот и роденденската прослава што се претвораше во трагичени појави ,како семејствата и пријателите зборуват за најблиските убиени во масовно пукање во петокот во киното во Аурора .Речиси сите 12 жртви биле млади – вклучувајќи 6-годишно девојче кое само што научило да плива – со толку многу живот пред нив. Погледнете жално но вреди да се погледне

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Андерсон Купер специјална емисија „Во сеќавање на жртвите во Аурора“

Приказни за херојство, за живот и роденденската прослава што се претвораше во трагичени појави ,како семејствата и пријателите зборуват за најблиските убиени во масовно пукање во петокот во киното во Аурора .Речиси сите 12 жртви биле млади – вклучувајќи 6-годишно девојче кое само што научило да плива – со толку многу живот пред нив. Погледнете жално но вреди да се погледне

0 коментари Прочитај повеќе ...

Талибанците објавија пропагандно видео на Хагани мрежа наводно е самоубиствен напад на Салерно

Талибанците објави видео-снимка произведена од страна на Хагани мрежа, поврзана со Ал Каеда подгрупа, видеото наводно е од 1 јуни и показува самоубиство напад врз Следен оперативна база Салерно во провинција Кост, Авганистан.

0 коментари Прочитај повеќе ...

Талибанците објавија пропагандно видео на Хагани мрежа наводно е самоубиствен напад на Салерно

Талибанците објави видео-снимка произведена од страна на Хагани мрежа, поврзана со Ал Каеда подгрупа, видеото наводно е од 1 јуни и показува самоубиство напад врз Следен оперативна база Салерно во провинција Кост, Авганистан.

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Полицаец удира во возач кој вози во погрешна насока

Видео-снимка покажа во државата Мејн полицаец, го жртвување својоето патролното возило да се запре возач кој вози на погрешната страна на автопатот. Полицаецот донесува брза одлука да го спречи возачот кој вози во погресна насока и точно на време удира во него и го застанува, никој не беше повреден во несреката.

0 коментари Прочитај повеќе ...

Барај Вести

Барај Вести

Барај Вести

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com