MKDNews.com

Балкан

Грчка атлетичарка исклучена од Олимпијадата поради статус на Твитер

Невкусна шега објавена на Твитер резултираше со исклучување од делегацијата за Олимпијадата во Лондон. Грчката атлетичарка која требаше да се натпреварува во дисциплината троскок Вула Папахристу, вчера на нејзиниот Твитер профил напиша:

0 коментари Прочитај повеќе ...

Грчка атлетичарка исклучена од Олимпијадата поради статус на Твитер

Невкусна шега објавена на Твитер резултираше со исклучување од делегацијата за Олимпијадата во Лондон. Грчката атлетичарка која требаше да се натпреварува во дисциплината троскок Вула Папахристу, вчера на нејзиниот Твитер профил напиша:

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Масовна тепачка меѓу навивачите на Железничар и Марибор во Сараево

Масовна тепачка меѓу навивачите на фудбалските клубови „Железничар“ од Сараево и „Марибор“ од Словенија, во која две лица се повредени се случи во вторник во центарот на Сараево пред Катедралата. На сите страни летале шишиња и пепелници додека пред кафулето кај Катедралата можело да се види скршено стакло.

0 коментари Прочитај повеќе ...

Видео: Масовна тепачка меѓу навивачите на Железничар и Марибор во Сараево

Масовна тепачка меѓу навивачите на фудбалските клубови „Железничар“ од Сараево и „Марибор“ од Словенија, во која две лица се повредени се случи во вторник во центарот на Сараево пред Катедралата. На сите страни летале шишиња и пепелници додека пред кафулето кај Катедралата можело да се види скршено стакло.

0 коментари Прочитај повеќе ...