MKDNews.com

Фото

Поштенски марки од Олимпијада во 1948 год

Британската библиотека во Лондон покажува изложба на поштенски марки, слики и разгледници од претходната Олимпијада во Лондон. Извор: Getty Images

0 коментари Прочитај повеќе ...

Колумбиски модел или жена од соништата?

Лина Посада е колумбиски модел. Ова е жената која се смета за една од најубавите во светот. Погледнете ја галеријата подолу и ќе сфатите зошто е тоа така. Дури и сирените од бајките не изгледаат вака добро. [print_gllr id=10492]

0 коментари Прочитај повеќе ...

Накова на Фејсбук објавила жешки фотографии во топлес

Натпреварувачката на Survivor Станија Добројевиќ веќе освои добар дел од балканската машка публика со редовното објавување на провокативни фотографии. Изгледа дека тој тренд го започна и нашата Александра Накова која се пофалила со своето тело. Имено, таа на Фејсбук објавила жешки фотографии во топлес, а интимните места ги покрила со раце.    

0 коментари Прочитај повеќе ...

Еден од најлуксузните острови во светот

Островот Hayman е еден од најлуксузните острови во светот. Станува збор за приватен остров со неверојатни природни убавини, наменет за оние кои сакаат да уживаат во мирот. Овој остров е дел од Големиот корален гребен, Австралија.

0 коментари Прочитај повеќе ...