MKDNews.com

Фото

Фото: Погледнете како сега изгледа најпознатата спасителка на плажа

Фото: Mario Testino/Vogue Brazil

0 коментари Прочитај повеќе ...

Кинез заробил вонземјанец во замрзнувач ? (фото)

Кинез кој е именуван само како господин Ли, успеал да зароби верувале или не вонземјанец во ладилник во својот дом, откако како што тој самиот изјавува, му се срушило вселенското летало. Ли тврди дека го заробил суштеството во месец април во својата куќа. Тој бил сведок на уривање на вселенско летало и веднаш отишол до него, при што од запаленото летало го извадил телото на вонземјанинот и го замрзнал. Кинезот

0 коментари Прочитај повеќе ...

Фаќање на моментот: Настани сликани во вистинскиот момент (фото)

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
0 коментари Прочитај повеќе ...

На некои луѓе треба да им се забрани да имаат деца (ФОТО)

#gallery-2 { margin: auto; } #gallery-2 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 33%; } #gallery-2 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-2 .gallery-caption { margin-left: 0; } /* see gallery_shortcode() in wp-includes/media.php */
0 коментари Прочитај повеќе ...

Фото: Погрешен тајминг за секс!

Секому може  да му се случи да   направи грешка 🙂

0 коментари Прочитај повеќе ...

Фото: Погледнете како уживаат мачината

 

0 коментари Прочитај повеќе ...

Следете не

  • Следете не на google +
  • Посетете го нашиот YouTube канал

Барај Вести

Следете не

  • Следете не на google +
  • Посетете го нашиот YouTube канал

Барај Вести

Следете не

  • Следете не на google +
  • Посетете го нашиот YouTube канал

Барај Вести