MKDNews.com

Охрид низ фотографија на младиот Мартин

Охрид низ фотографија на младиот Мартин
јуни 27
08:16 2020

Охрид често бил мотив за локалните фотографи и намерниците, кои инспирацијата за своите уметнички дела ја нашле овекувајќи го токму Охрид и Охридското езеро…

Младиот Мартин Петровски со фотографија се занимава  од мали нозе.

 

Младиот Мартин е најдобар доказ дека секогаш талентот, ентузијазмот и упорноста  мора да испливаат .

Воедно, тоа е најдобриот начин младите да останат во државата и тука да ја градат својата иднина.

Сигурни сме дека Мартин и во иднина ке продолжи пријатно да не изненадува…

1 Коментар

  1. Jovanka
    Jovanka јуни 27, 12:01

    Prekrasni fotografi Martin ,prodolzi da gi delis ubavinite na gradot Ohrid preku fotografija .

Напишете Коментар

Следете не

  • Следете не на google +
  • Посетете го нашиот YouTube канал

Барај Вести

Време