Владата сепак попушти: Полициски час од недела во 11:00 до вторник до 05:00 часот

Техничкиот премиер Оливер Спасковски на неговиот фејсбук профил објави дека за овој викенд се забранува движењето на сите граѓани на целата територија на државата почнувајќи од недела, во 11:00 часот … Продолжи со читање Владата сепак попушти: Полициски час од недела во 11:00 до вторник до 05:00 часот