Заев: Нема да дозволам еден педер да ја урне Владата! (видео)

Зоран Заев денес изјави дека лично тој нема да дозволи неколку криминалци, еден суетен новинари еден педер да ја урнеле Владата. Тој се служеше со наврeдлив и хoмофобен речник, со … Продолжи со читање Заев: Нема да дозволам еден педер да ја урне Владата! (видео)