MKDNews.com

Првомајско капење во Северното море (фото)

Првомајско капење во Северното море (фото)
мај 02
06:33 2019

Еден од најзабавните начини за прослава на 1 мај е популарниот „Урнак“ , или капењето во Северното море.

Ова капење е традиција за студените од универзитетот „St. Andrews“ во Шкотска.

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар