Нови „бомби“ на интернет, пратеникот Богоевски порачувал кокаин

Нови прислушувања се објавуваат на интернет. На анонимен профил на социјалните мрежи објавено е видео од 40 секунди во кое пратеникот Павле Богоевски се слуша како нарачува наркотични средства.  Богоевски … Продолжи со читање Нови „бомби“ на интернет, пратеникот Богоевски порачувал кокаин