MKDNews.com

Иванов: Функциите доаѓаат и проаѓаат, но човечноста останува

Иванов: Функциите доаѓаат и проаѓаат, но човечноста останува
мај 13
05:51 2019

-Со огромна чест, задоволство и одговорност ја извршував функцијата Претседател на Република Македонија во изминативе десет години. Од се срце му благодариме на македонскиот народ и на македонските граѓани за сета укажана доверба и поддршка. Останете во добро здравје и не заборавајте дека само сплотени, обединети и со меѓусебна почит ќе имаме просперитетна и успешна Македонија, пишува Иванов.

Фотографиран заедно со своето семејство, Иванов порачува и дека функциите доаѓаат и проаѓаат, но човечноста останува.

0 Коментари

Нема коментари!

Нема коментари во овој момент, сакате да напичите нов?

Напишете Коментар

Напишете Коментар

Напишете коментар